Bezig met laden...

dagen


tot aan het examen geschiedenis vwo 2019

Geschiedenis examen vwo 2019

Het Centraal Eindexamen Geschiedenis examen vwo vind plaats op maandag 13 mei 2019. Het examen start om 09:00 uur en duurt tot 12:00 uur. Je hebt dus 3 uur de tijd voor dit examen. Om jou te helpen bij jouw voorbereiding is het volgende leermateriaal gratis beschikbaar in onze leeromgeving:
Nederland
examenstofoefenexamensstappenplannenbegrippenlijstoverzichten

Wat is de examenstof voor het centraal examen geschiedenis?

De domeinen 'Tijdvak 1: tijd van jagers en boeren' 'Tijdvak 2: tijd van Grieken en Romeinen' 'Tijdvak 3: tijd van monniken en ridders' 'Tijdvak 4: tijd van steden en staten' 'Tijdvak 5: tijd van ontdekkers en hervormers' 'Tijdvak 6: tijd van regenten en vorsten' 'Tijdvak 7: tijd van pruiken en revoluties' 'Tijdvak 8: tijd van pruiken en revoluties' 'Tijdvak 9: tijd van de wereldoorlogen' en 'Tijdvak 10: tijd van televisie en computer' behoren tot de examenstof 2019. In onze online leeromgeving zie je hier een verdere uitwerking van. Ook kun je de officiële syllabus raadplegen op examenblad. Als je zeker wilt weten dat je de goede stof voor leert raden we je aan om een van onze hulpmiddelen aan te schaffen; deze sluiten 100% aan op het examenprogramma van geschiedenis vwo 2019.


Wat mag ik meenemen naar het examen geschiedenis?

Voor dit examen mag je meenemen: schrijfmateriaal inclusief millimeterpapier, tekenpotlood, blauw en rood kleurpotlood, liniaal, passer, geodriehoek, gum, normale rekenmachine (géén grafische), woordenboek Nederlands en een nietmachine. Dit kun je ook hier nalezen op examenblad.


Hoe kan ik me het beste voorbereiden voor geschiedenis?

Veel oefenen; het eindexamen is tot op zekere hoogte een trucje wat je onder de knie moet zien te krijgen. We raden je aan om een examentraining te volgen; deze zijn bewezen effectief. Examentrainingen zorgen voor structuur, overzicht en handigheid. Omdat fysieke examentrainingen erg duur zijn om te volgen bieden wij online examentrainingen aan en examentraining bundels voor leerlingen die liever vanaf papier leren. Qua inhoud zijn deze vergelijkbaar met fysieke examentrainingen maar dan stukken goedkoper. Ook zijn onze examentrainingen minder intensief; je kunt zelf je eigen tempo bepalen. Tijdens een examentraining krijg je per onderdeel een korte uitleg over de examenstof die je moet kennen, vaak samen met tips, trucs en stappenplannen. Vervolgens ga je aan de slag met oude examenopgaves die bij dat onderdeel horen en ga je ook een volledig examen oefenen. Uniek verder aan onze examentrainingen is dat je na afloop een analyserapport kunt aanvragen waarbij je kunt zien hoe je scoort per onderdeel en krijg je ook een CE cijfer voorspelling met een nauwkeurigheid van 95%. Zo weet je of je voldoende voorbereid bent of dat bepaalde onderwerpen nog wat extra aandacht nodig hebben. Verder hebben we ook nog een online leeromgeving waar je gratis aanvullend leermateriaal kunt vinden; alles met het doel om jou te helpen slagen voor het centraal eindexamen 2019!

Geschiedenis vwo hulpmiddelen

Helpmijslagen.nl
een foto van examenbundel geschiedenis vwo 2019

Geschiedenis vwo online & print oefenlicentie 2019

In twee dagen tijd maximaal voorbereid voor het examen met de examenbundel geschiedenis vwo 2019.

€14.50

new


Helpmijslagen.nl
een foto van examentrainingbundel geschiedenis vwo 2019

Geschiedenis vwo doe-het-zelf examentraining bundel 2019

In twee dagen tijd maximaal voorbereid voor het examen met de examentraining bundel geschiedenis vwo 2019.

€29.50

new


Helpmijslagen.nl
een foto van online examentraining geschiedenis vwo 2019

Geschiedenis vwo online examentraining 2019

In twee dagen tijd maximaal voorbereid voor het examen met de online examentraining geschiedenis vwo 2019.

€37.50

new


Slagen wordt makkelijker
dan je denkt

Niet geslaagd = geld terug


Gratis verzending


Binnen twee werkdagen geleverd
ce cijfer voorspelling

Alleen bij ons: een CE cijfer voorspelling!

We hebben een uniek algoritme ontwikkeld waarbij het mogelijk is om een CE cijfer voorspelling mét analyserapport te ontvangen wanneer je onze examentraining bundel of online examentraining hebt voltooid. Zo heb je meteen inzicht of je voldoende voorbereid bent en welke onderwerpen nog wat extra aandacht kunnen gebruiken!


Aan te vragen in onze online leeromgeving >

Wat anderen zeggen over onze hulpmiddelen

"Ik was ontzettend blij en trots met mn cijfers die ik gehaald heb. 7,2 voor aardrijkskunde en 7,4 voor geschiedenis!! "
trending_up Bram volgde een online examentraining geschiedenis vwo en online examentraining aardrijkskunde vwo en wist zijn hoge SE cijfers (7,8 en 7,6) vast te houden en sloot zodoende beide vakken af met een 8 als eindcijfer.
"Thanks voor de fijne examentrainingen! Ik heb mijn havo diploma behaald met mooie voldoendes voor de vakken die ik bij jullie heb geoefend!"
trending_up Robin volgde een online examentraining geschiedenis havo en ging van een 5,7 als SE cijfer naar een 7,2 als CE cijfer. Ook volge ze een online examentraining aardrijkskunde havo en ging hierbij van een 6,1 als SE cijfer naar een 6,8 als CE cijfer.
"Bedankt voor de online examentraining!"
trending_up Silke volgde een online examentraining geschiedenis havo en ging van een 5,5 als SE cijfer naar een 6,1 als CE cijfer.
"Ik had een 6,5! De online examentraining heeft geholpen, bedankt!!!"
trending_up Ahlam volgde en online examentraining geschiedenis havo en ging van een 6,3 als SE cijfer naar een 6,5 als CE cijfer.
4.8 4 online examentraining geschiedenis
Ga goed voorbereid het examen in