Bezig met laden...

dagen


tot aan het examen muziek vmbo-gt 2019

Muziek examen vmbo-gt 2019

Het Centraal Eindexamen Muziek examen vmbo-gt vind plaats op donderdag 16 mei 2019. Het examen start om 09:00 uur en duurt tot 11:00 uur. Je hebt dus 2 uur de tijd voor dit examen. Om jou te helpen bij jouw voorbereiding is het volgende leermateriaal gratis beschikbaar in onze leeromgeving:
Nederland
MU examenstofoefenexamens

Wat is de examenstof voor het centraal examen muziek?

De domeinen 'Leervaardigheden in het vak muziek' 'Beluisteren' 'Muziek en maatschappij' 'Muziek en andere kunsten' en 'Vaardigheden in samenhang' behoren tot de examenstof 2019. In onze online leeromgeving zie je hier een verdere uitwerking van. Ook kun je de officiële syllabus raadplegen op examenblad.


Wat mag ik meenemen naar het examen muziek?

Voor dit examen mag je meenemen: schrijfmateriaal inclusief millimeterpapier, tekenpotlood, blauw en rood kleurpotlood, liniaal, passer, geodriehoek, gum, normale rekenmachine (géén grafische), woordenboek Nederlandsen een computer. Hier wordt het examen op gemaakt. Dit kun je ook hier nalezen op examenblad.


Hoe kan ik me het beste voorbereiden voor muziek?

Veel oefenen; het eindexamen is tot op zekere hoogte een trucje wat je onder de knie moet zien te krijgen. Ga dus vooral aan de slag met oude oefenexamens. In onze online leeromgeving is het mogelijk oefenexamens te maken, gesorteerd op moeilijkheidsgraad. Ook kun je zien wat voor cijfer je moet halen voor bijvoorbeeld een 6, 7 of 8 en kun je na afloop van het CE je voorlopig cijfer berekenen.


Helaas hebben we dit jaar nog geen betaalde producten voor dit vak

Maar niet getreurd, je kunt namelijk wel gebruik maken van onze online leeromgeving. Hier kun je de examenstof inzien om te kijken wat je wel en niet moet kennen en kunnen én kun je gratis examens oefenen van voorgaande jaren! De opgaven uit deze examens zijn daarbij ook gecatogoriseerd op moeilijkheidsgraad.


Ga naar onze online leeromgeving >

Blogs over muziek vmbo-gt

Er is nog niets geschreven over dit vak. Blijf via onze facebookgroep op de hoogte voor blogartikelen over het examen muziek vmbo-gt 2019.


Join de facebookgroep >Ga goed voorbereid het examen in