Bezig met laden...

dagen


tot aan het examen Duits vmbo-bb 2019

Duits examen vmbo-bb 2019

Het Centraal Eindexamen Duits examen vmbo-bb vind plaats op vrijdag 17 mei 2019. Het examen start om 09:00 uur en duurt tot 10:30 uur. Je hebt dus 1,5 uur de tijd voor dit examen. Om jou te helpen bij jouw voorbereiding is het volgende leermateriaal gratis beschikbaar in onze leeromgeving:
Nederland
DU examenstofoefenexamens

Wat is de examenstof voor het centraal examen Duits?

De domeinen Leervaardigheden in de moderne vreemde talenLeesvaardigheid behoren tot de examenstof 2019. In onze online leeromgeving zie je hier een verdere uitwerking van. Ook kun je de officiële syllabus raadplegen op examenblad.


Wat mag ik meenemen naar het examen Duits?

Voor dit examen mag je meenemen: schrijfmateriaal inclusief millimeterpapiertekenpotloodblauw en rood kleurpotloodliniaal met millimeterverdelingpassergeodriehoekgumnormale rekenmachinewoordenboek Nederlandswoordenboek Duits-Nederlandswoordenboek Nederlands-Duits. Dit kun je ook hier nalezen op examenblad.


Hoe kan ik me het beste voorbereiden voor Duits?

Veel oefenen; het eindexamen is tot op zekere hoogte een trucje wat je onder de knie moet zien te krijgen. Ga dus vooral aan de slag met oude oefenexamens. In onze online leeromgeving is het mogelijk oefenexamens te maken, gesorteerd op moeilijkheidsgraad. Ook kun je zien wat voor cijfer je moet halen voor bijvoorbeeld een 6, 7 of 8 en kun je na afloop van het CE je voorlopig cijfer berekenen.


Helaas hebben we dit jaar nog geen betaalde producten voor dit vak

Maar niet getreurd, je kunt namelijk wel gebruik maken van onze online leeromgeving. Hier kun je de examenstof inzien om te kijken wat je wel en niet moet kennen en kunnen én kun je gratis examens oefenen van voorgaande jaren! De opgaven uit deze examens zijn daarbij ook gecatogoriseerd op moeilijkheidsgraad.


Ga naar onze online leeromgeving >

Blogs over Duits vmbo-bb

Er is nog niets geschreven over dit vak. Blijf via onze facebookgroep op de hoogte voor blogartikelen over het examen Duits vmbo-bb 2019.


Join de facebookgroep >Ga goed voorbereid het examen in