Bezig met laden...

dagen


tot aan het examen scheikunde havo 2019

Scheikunde examen havo 2019

Het Centraal Eindexamen Scheikunde examen havo vind plaats op dinsdag 21 mei 2019. Het examen start om 13:30 uur en duurt tot 16:30 uur. Je hebt dus 3 uur de tijd voor dit examen. Om jou te helpen bij jouw voorbereiding is het volgende leermateriaal gratis beschikbaar in onze leeromgeving:
Nederland
SK examenstofoefenexamensstappenplannenoverzichten

Wat is de examenstof voor het centraal examen scheikunde?

De domeinen 'Stoffen en materialen' 'Chemische processen en kringlopen' 'Ontwerpen en experimenten in de chemie' 'Innovatie en chemisch onderzoek' 'Processen in de chemische industrie' en 'Maatschappij, chemie en technologie' behoren tot de examenstof 2019. In onze online leeromgeving zie je hier een verdere uitwerking van. Ook kun je de officiële syllabus raadplegen op examenblad. Als je zeker wilt weten dat je de goede stof voor leert raden we je aan om een van onze hulpmiddelen aan te schaffen; deze sluiten 100% aan op het examenprogramma van scheikunde havo 2019.


Wat mag ik meenemen naar het examen scheikunde?

Voor dit examen mag je meenemen: schrijfmateriaal inclusief millimeterpapier, tekenpotlood, blauw en rood kleurpotlood, liniaal, passer, geodriehoek, gum, normale rekenmachine (géén grafische), woordenboek Nederlands, nietmachine en een goedgekeurd informatieboek; Binas 6e editie of Sciencedata. Dit kun je ook hier nalezen op examenblad.


Hoe kan ik me het beste voorbereiden voor scheikunde?

Veel oefenen; het eindexamen is tot op zekere hoogte een trucje wat je onder de knie moet zien te krijgen. We raden je aan om een examentraining te volgen; deze zijn bewezen effectief. Examentrainingen zorgen voor structuur, overzicht en handigheid. Omdat fysieke examentrainingen erg duur zijn om te volgen bieden wij online examentrainingen aan en examentraining bundels voor leerlingen die liever vanaf papier leren. Qua inhoud zijn deze vergelijkbaar met fysieke examentrainingen maar dan stukken goedkoper. Ook zijn onze examentrainingen minder intensief; je kunt zelf je eigen tempo bepalen. Tijdens een examentraining krijg je per onderdeel een korte uitleg over de examenstof die je moet kennen, vaak samen met tips, trucs en stappenplannen. Vervolgens ga je aan de slag met oude examenopgaves die bij dat onderdeel horen en ga je ook een volledig examen oefenen. Uniek verder aan onze examentrainingen is dat je na afloop een analyserapport kunt aanvragen waarbij je kunt zien hoe je scoort per onderdeel en krijg je ook een CE cijfer voorspelling met een nauwkeurigheid van 95%. Zo weet je of je voldoende voorbereid bent of dat bepaalde onderwerpen nog wat extra aandacht nodig hebben. Verder hebben we ook nog een online leeromgeving waar je gratis aanvullend leermateriaal kunt vinden; alles met het doel om jou te helpen slagen voor het centraal eindexamen 2019!

Slagen wordt makkelijker dan je denkt

In twee dagen tijd maximaal voorbereid voor het examen scheikunde havo

Pre-order nu met 50% korting

Helpmijslagen.nl
een foto van samenvatting scheikunde havo 2019

Scheikunde havo samenvatting 2019

In twee dagen tijd maximaal voorbereid voor het examen met de samenvatting scheikunde havo 2019.

PreOrder

€11.50

nu €5.75

new


Helpmijslagen.nl
een foto van examenbundel scheikunde havo 2019

Scheikunde havo examenbundel 2019

In twee dagen tijd maximaal voorbereid voor het examen met de examenbundel scheikunde havo 2019.

PreOrder

€15.00

nu €7.50

new


Helpmijslagen.nl
een foto van examentrainingbundel scheikunde havo 2019

Scheikunde havo examentraining bundel 2019

In twee dagen tijd maximaal voorbereid voor het examen met de examentraining bundel scheikunde havo 2019.

PreOrder

€23.00

nu €11.50

new


Helpmijslagen.nl
een foto van online examentraining scheikunde havo 2019

Scheikunde havo online examentraining 2019

In twee dagen tijd maximaal voorbereid voor het examen met de online examentraining scheikunde havo 2019.

PreOrder

€38.50

nu €19.25

newMet slagingsgarantie

Niet geslaagd = geld terug


De goedkoopste van Nederland

Tot wel 50% goedkoper dan samengevat en examenbundel


Vind het hulpmiddel dat het beste bij je past


ce cijfer voorspelling

Alleen bij ons: een CE cijfer voorspelling!

We hebben een uniek algoritme ontwikkeld waarbij het mogelijk is om een CE cijfer voorspelling mét analyserapport te ontvangen wanneer je onze examentraining bundel of online examentraining hebt voltooid. Zo heb je meteen inzicht of je voldoende voorbereid bent en welke onderwerpen nog wat extra aandacht kunnen gebruiken!


Aan te vragen in onze online leeromgeving >

Wat anderen zeggen over onze hulpmiddelen

"6,6 voor mijn eindexamen scheikunde, echt top want voor de examentraining wist ik nog letterlijk niks. Super bedankt, echt top deze site!"
trending_up Sam volgde een online examentraining scheikunde havo en ging van een 5,0 als SE cijfer naar een 6,6 als CE cijfer.
"Ik had voor wiskunde B een 7,2 en voor scheikunde een 6,7. Ik ben heel erg blij en hartstikke geslaagd!! Bedankt voor de goede hulp"
trending_up Marie volgde een online examentraining scheikunde vwo en wist haar 6,7 als SE cijfer vast te houden op het CE. Ook volgde ze een online examentraining wiskunde B vwo en hierbij ging ze van een 5,9 als SE cijfer naar een 7,2 als CE cijfer.
"Het is een goede examentraining!"
trending_up Danique volgde een online examentraining scheikunde vwo en ging van een 6,1 als SE cijfer naar een 6,3 als CE cijfer.
"De examentrainingen zijn super fijn! Ik raad ze iedereen aan."
starstarstarstarstar
5 / 5
Anouk volgde meerdere online examentrainingen en maakte gebruik van het aanvullend leermateriaal in de online leeromgeving.
5 3 online examentraining scheikunde

Blogs over scheikunde havo

Er is nog niets geschreven over dit vak. Blijf via onze facebookgroep op de hoogte voor blogartikelen over het examen scheikunde havo 2019.


Join de facebookgroep >Ga goed voorbereid het examen in