Bezig met laden...

dagen


tot aan het examen Engels havo 2019

Engels examen havo 2019

Het Centraal Eindexamen Engels examen havo vind plaats op dinsdag 14 mei 2019. Het examen start om 13:30 uur en duurt tot 16:00 uur. Je hebt dus 2,5 uur de tijd voor dit examen. Om jou te helpen bij jouw voorbereiding is het volgende leermateriaal gratis beschikbaar in onze leeromgeving:
Nederland
EN examenstofoefenexamensstappenplannenwoordenlijst

Wat is de examenstof voor het centraal examen Engels?

De domeinen 'Leesvaardigheid' behoren tot de examenstof 2019. In onze online leeromgeving zie je hier een verdere uitwerking van. Ook kun je de officiële syllabus raadplegen op examenblad. Als je zeker wilt weten dat je de goede stof voor leert raden we je aan om een van onze hulpmiddelen aan te schaffen; deze sluiten 100% aan op het examenprogramma van Engels havo 2019.


Wat mag ik meenemen naar het examen Engels?

Voor dit examen mag je meenemen: schrijfmateriaal inclusief millimeterpapier, tekenpotlood, blauw en rood kleurpotlood, liniaal, passer, geodriehoek, gum, normale rekenmachine (géén grafische), woordenboek Nederlands, woordenboek Engels-Nederlands, woordenboek Nederlands-Engels, woordenboek Engels-Engels (alleen op aanvraag) en een nietmachine. Dit kun je ook hier nalezen op examenblad.


Hoe kan ik me het beste voorbereiden voor Engels?

Veel oefenen; het eindexamen is tot op zekere hoogte een trucje wat je onder de knie moet zien te krijgen. We raden je aan om een examentraining te volgen; deze zijn bewezen effectief. Examentrainingen zorgen voor structuur, overzicht en handigheid. Omdat fysieke examentrainingen erg duur zijn om te volgen bieden wij online examentrainingen aan en examentraining bundels voor leerlingen die liever vanaf papier leren. Qua inhoud zijn deze vergelijkbaar met fysieke examentrainingen maar dan stukken goedkoper. Ook zijn onze examentrainingen minder intensief; je kunt zelf je eigen tempo bepalen. Tijdens een examentraining krijg je per onderdeel een korte uitleg over de examenstof die je moet kennen, vaak samen met tips, trucs en stappenplannen. Vervolgens ga je aan de slag met oude examenopgaves die bij dat onderdeel horen en ga je ook een volledig examen oefenen. Uniek verder aan onze examentrainingen is dat je na afloop een analyserapport kunt aanvragen waarbij je kunt zien hoe je scoort per onderdeel en krijg je ook een CE cijfer voorspelling met een nauwkeurigheid van 95%. Zo weet je of je voldoende voorbereid bent of dat bepaalde onderwerpen nog wat extra aandacht nodig hebben. Verder hebben we ook nog een online leeromgeving waar je gratis aanvullend leermateriaal kunt vinden; alles met het doel om jou te helpen slagen voor het centraal eindexamen 2019!

Engels havo hulpmiddelen

Helpmijslagen.nl
een foto van examenbundel Engels havo 2019

Engels havo online & print oefenlicentie 2019

In twee dagen tijd maximaal voorbereid voor het examen met de examenbundel Engels havo 2019.

€14.50

new


Helpmijslagen.nl
een foto van examentrainingbundel Engels havo 2019

Engels havo doe-het-zelf examentraining bundel 2019

In twee dagen tijd maximaal voorbereid voor het examen met de examentraining bundel Engels havo 2019.

€29.50

new


Helpmijslagen.nl
een foto van online examentraining Engels havo 2019

Engels havo online examentraining 2019

In twee dagen tijd maximaal voorbereid voor het examen met de online examentraining Engels havo 2019.

€37.50

new


Slagen wordt makkelijker
dan je denkt

Niet geslaagd = geld terug


Gratis verzending


Binnen twee werkdagen geleverd
ce cijfer voorspelling

Alleen bij ons: een CE cijfer voorspelling!

We hebben een uniek algoritme ontwikkeld waarbij het mogelijk is om een CE cijfer voorspelling mét analyserapport te ontvangen wanneer je onze examentraining bundel of online examentraining hebt voltooid. Zo heb je meteen inzicht of je voldoende voorbereid bent en welke onderwerpen nog wat extra aandacht kunnen gebruiken!


Aan te vragen in onze online leeromgeving >

Wat anderen zeggen over onze hulpmiddelen

"Bedankt voor jullie goede training!"
trending_up Periya volgde een online examentraining Engels havo en ging van een 6,0 als SE cijfer naar een 7,1 als CE cijfer.
"6,8 voor Engels, ben geslaagd!"
trending_up Tessa volgde een online examentraining Engels havo en ging van een 6,2 als SE cijfer naar een 6,8 als CE cijfer en sloot zo Engels met een 7 als eindcijfer af.
"Wiskunde 8,1 en Engels 6,3!"
trending_up Demi volgde een online examentraining Engels vwo en ging van een 6,0 als SE cijfer naar een 6,3 als CE cijfer. Ook volgde ze een online examentraining wiskunde A vwo en ging hierbij van een 7,1 als SE cijfer naar een 8,1 als CE cijfer.
"De examentrainingen zijn super fijn! Ik raad ze iedereen aan."
starstarstarstarstar
5 / 5
Anouk volgde meerdere online examentrainingen en maakte gebruik van het aanvullend leermateriaal in de online leeromgeving.
4.5 2 online examentraining engels
Ga goed voorbereid het examen in